DIEPENVEEN – “Wil je met mij trouwen?” Dé vraag is dan eindelijk gesteld, het antwoord “Ja, dat wil ik!!” Nu op naar de mooiste dag van jullie leven. Bij Trouwbeurs Overijssel zijn alle ingrediënten aanwezig om van jullie trouwdag een ongekende topdag te maken. Want op 17 februari 2019 openen wij de deuren voor alle toekomstige bruidsparen. Op deze dag organiseert DJ Productions met vele leveranciers een geweldige Trouwbeurs. De Trouwbeurs zal om 11.00 uur beginnen en eindigt rond 17.00 uur. Op deze dag zal er ook een modeshow plaats vinden in 2 zalen.

Maar er is meer… entertainment met modeshows, livemuziek en een Seminar.

DJ Productions & Trouwbeurs Overijssel pakken groots uit, met ruim 600 m2 aan ruimte verdeeld over 3 zalen en geheel in stijl aangekleed. De grootste zaal is 300 m2 waar vele bruidsparen dan ook ruime keuze hebben in bedrijven die veel ervaring hebben in de trouwbranche. De twee andere beschikbare zalen zullen gecombineerd worden tot een grote ruimte waar twee keer een geweldige bruidsmodeshow voor hem en voor haar te zien zal zijn. Hierbij zullen de zalen omgetoverd worden met een geweldige verlichte catwalk. Aansluitend zal een Seminar jullie alles vertellen waar zoal rekening mee gehouden moet worden om de mooiste dag geheel goed te plannen.

Als bruidspaar kunnen jullie op deze dag vele offertes aanvragen bij trouwbranche bedrijven of deze gelijk vastleggen. Er zijn ook leuke acties met kortingen en leuke goodie bags. Ontdek de gezelligste Trouwbeurs van Overijssel.

Voor meer informatie: www.djproductions.nl

Locatie: Hof van Salland

Straat: Dorpsstraat 30

Plaats: Diepenveen

Entree: Gratis

Tijden: 11.00 uur t/m 17.00 uur

Vorig artikelOverval Ayami binnenstad Deventer
Volgend artikelOude bibliotheek verkocht voor museum en woningen