DEVENTER – Zaterdag 23 februari wordt een twinkelende kusbrocante georganiseerd in de Lebuinuskerk van Deventer. De krokusbrocante is weer om te zoenen zoo mooi. Met een knipoog naar het ontluikende voorjaar tonen ruim 50 brocanteurs in de verwarmde kerk een hoge kwaliteit aan antiek, brocante en vintage. Van glaswerk, serviezen, sieraden en chique vintage kleding tot boudoir en industrieel. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout !

Deze zonnige zaterdag is het heerlijk om erop uit te gaan en met een glimlach rond te struinen in de hartverwarmende kerk en wellicht te vinden wat je al zo lang zoekt. De lichtinval zorgt bovendien voor een betoverende ambiance op deze sfeervolle Franse brocante, welke uniek is door de entourage en door de kwaliteit wat deelnemers aan het publiek tonen. Het zijn pure liefhebbers en vaak ware stilisten. De imposante kerk wordt omgetoverd in een lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10 en 17 uur.

Het Grote Kerkhof is inmiddels autovrij. Parkeer(tip) gratis aan de overkant van de IJssel en geniet op het pontje van één van de mooiste stadsaanzichten van Nederland. Het veer legt aan bij de voet van de kerk.

Grote Kerkhof – Deventer
Van 10.00 – 17.00 uur
Entree: 3 euro (t/m 14 jaar gratis)

Voor nadere info : www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Voor deze kusbrocante hebben zich weer nieuwe deelnemers gemeld. Het zijn veelal mensen die enthousiast met een eigen verzameling zijn begonnen en met hart en ziel zijn gegrepen door schoonheid en esthetiek van antieke voorwerpen, het vakmanschap en oude technieken. Vintage (kleding) en design zijn geliefde woorden om zaken uit meer recente periodes te duiden. Maar ook zilver, oud kant, fraaie bustes, frêle korsetten, schilderijen, oogverblindende serviezen en nostalgisch speelgoed tref je aan. Van toffe plastics tot straffe curiositeiten.

De brocanteurs struinen Nederland, Engeland, Frankrijk en België af op zoek naar de meest unieke en schitterende zaken. Natuurlijk is zelf zoeken in Frankrijk het leukst, maar het is ook behoorlijk tijdrovend. Het is fijn als anderen dat voor je doen. Op deze kusbrocante beleven bezoekers echt de sensatie van het zoeken én vinden.

Deze brocante is een must voor liefhebbers en verzamelaars. Maar ook voor wie zijn huis die persoonlijke touch wil geven, voor wie uniek en oorspronkelijk wil zijn, voor wie het liefst met eigen ideeën, beelden en voorwerpen karakter wil geven aan huis en interieur, kan in de kerk zijn hart ophalen.

In lichtvoetige ambiance én met een knipoog naar de ontluikende lente wordt deze brocante een lust voor alle zintuigen. Vind je schat in Deventer !

Grote Kerkhof – Deventer

Van 10.00 – 17.00 uur

Entree: 3 euro (t/m 14 jaar gratis)

Voor nadere info : www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Vorig artikelVeel steun voor petitie Speelgoedmuseum
Volgend artikelVoetbalplaatjes ruilen bij werkplaats 31@ in Diepenveen