DEVENTER – Op zondagmiddag 3 maart pakken we uit voor de 34ste editie van het Deventer Open Podium (DOP). Maar liefst 5 podia, alle zalen en foyers van de Deventer Schouwburg én de foyer van Kunstcircuit zijn tussen 12.30 uur en 17.30 uur gevuld met een breed scala aan artiesten. En de  toegang is zoals altijd gratis. 

Veel lokaal talent op diverse podia
Naast grote verenigingen met meer dan 100 leden, zijn er ook kleine intieme optredens door o.a. singer-song writers, duo’s en trio’s. Oude bekenden zijn uiteraard weer aanwezig, maar er zijn dit jaar ook een groot aantal nieuwkomers te verwelkomen. 

Nieuw op DOP dit jaar!
Zo maakt vocalgroup Re-verse, opgericht in september, haar debuut op DOP. Re-verse zingt jazzy nummers afwijkend van het gewone repertoire. Cabaretier David Verschoor geeft een inkijkje in zijn solo-programma over grenzeloze ambities maar er niks mee doen.
Duo Saar en Olaf spelen covers met een twist. En ook The Sissies spelen akoestische covers. 
Grup Melodi brengt een mix van Turkse volks- en feestmuziek. 
En CordoW Music brengt speciaal voor DOP een bijzonder lied, een ode aan Deventer, zeer herkenbaar voor alle Deventenaren.

En met 3 jubilarissen
Drie jubilarissen maken hun opwachting tijdens DOP: Popkoor KGC bestaat 35 jaar, Musical en Theaterschool La TalenTia  10 jaar en Dance Factory Deventer 5 jaar. Zij  brengen een voorproefje uit hun jubileumvoorstelling. 

Het programma begint om 12.30 uur en elk optreden start om de 30 minuten. Kans genoeg om als toeschouwer je eigen programma samen te stellen. Meer dan 1000 artiesten, 40 vrijwilligers, 5 presentatoren, en een team van recensenten staan weer klaar om van deze 34ste editie van DOP een succes te maken. Kijk voor het programma op: http://www.kunstcircuit.nl

DOP start om 12.30 uur en eindigt 17.30 uur. 

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelICB Wereldwijzer uitschieter scholenonderzoek RTL Nieuws