ZUTPHEN – Jan Kimenai en Sanne Addink–Elshof zijn 4,5 jaar geleden samen de uitdaging aangegaan om sauna’s aan veelal particulieren te gaan verkopen. In Zutphen hebben wij een mooie showroom. Hierin staan sauna’s in alle soorten en maten. Van buiten- tot binnen sauna’s, van Pod sauna’s tot Barrel sauna’s. Wij geven mensen graag een eerlijk en goed advies. Wij vinden vooral dat iedereen een sauna moet kunnen kopen.

Onze kracht is onze jarenlange ervaring, onze grote showroom en de kwaliteit die wij bieden. Wij maken onze sauna’s van uitsluitend de beste kwaliteit hout. Wij hebben een eigen productie en zijn hierdoor niet afhankelijk van derden. Onze specialiteit is maatwerk.

Bij SaunaWereld zit tevens Houtcentrum Outlet gevestigd. Wij verkopen het grootste assortiment hout en sierlijsten van Nederland. Het hout is bij ons NOOIT op! De prijzen variëren van 1 tot 3 euro per lengte.

Wij zijn dinsdag, woensdag en vrijdag open van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag en zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. www.saunawereld.nl www.houtcentrumoutletzutphen.nl

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom