COLMSCHATE – Buurtbewoners van de Rolklaver in Colmschate-Zuid hebbende handen ineengeslagen om de speelplek te realiseren op de groenstrook in de straat. De opgerichte werkgroep ‘Rolklaver Playground’ heeft met kinderen natuurlijke spelelementen uitgezocht. Zo komt er een klimboom en een wilgentunnel, maar ook twee zitbanken van boomstammen.

Het Groenbedrijf heeft de rooiwerkzaamheden verricht en de stapstammen en de klimboom geplaatst. Op zaterdag 1 februari hebben buurtbewoners gezamenlijk met de kinderen en twee medewerkers van het Groenbedrijf het wilgenscherm geplaatst. In maart of april gaan worden rododendrons, heesters en vlinderplanten aangeplanten en dan is het helemaal klaar. Dan wordt de Rolklaver Playground feestelijk geopend.

Vorig artikelVoorjaarsvakantie bij Filmhuis de Keizer
Volgend artikelEen gezonder gebit voor jouw hond!