SSCHALKHAAR – Zorggroep ’t Huys Schalkhaar organiseert voor haar eigen bewoners en voor ouderen uit de omgeving van Schalkhaar OpZondag-activiteiten. Op zondag 17 maart vindt de Bingo OpZondag plaats.

Houdt u van een potje bingo. Kom dan naar ’t Huys Schalkhaar om mee te spelen en leuke prijzen te winnen. Meedoen met de Bingo OpZondag is gratis en de koffie en thee zijn van ’t Huys. De bingomiddag start op zondag 17 maart om 14.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Lijkt u het leuk om mee te doen? Het enige wat u hoeft te doen is u opgeven via: www.zorggroepthuys.nl/schalkhaar-bingo. Deze inschrijving is geheel vrijblijvend, dit is alleen zodat ’t Huys Schalkhaar weet hoeveel bingospelers zij kunnen verwachten.

’t Huys Schalkhaar organiseert OpZondag-activiteiten voor haar eigen bewoners en ouderen uit de omgeving van Schalkhaar. Dit zijn gezellige activiteiten voor iedereen. De middagen kunnen verschillen van bingo spelen tot samen pannenkoeken eten.

Vorig artikelWoensdag 6 maart gratis bloeddrukmeting Vegro
Volgend artikelCarnaval op de Nicolaasschool Schalkhaar