DEVENTER – Blokker blijft verbeteren en heeft nu écht alles in huis. De winkel aan het  Karel de Groteplein vernieuwt het assortiment en krijgt er honderden nieuwe artikelen bij. Zo kunnen klanten voortaan bij hun vertrouwde Blokker winkel  terecht voor meer speelgoed, baby assortiment en een nog groter aanbod van  producten voor koken, tafelen en het huishouden. Blokker viert de heropening met  een Kraak de Kluis spel en openingsaanbiedingen op de beste koekenpannen,  stofzuigers, schoonmaakmiddelen en meer typische Blokker  producten.

Blokker vernieuwt niet alleen het assortiment, de  winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere uitstraling door  gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin de winkel komen twee  thematafels met wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de  Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met wekelijks wisselend op=op aanbod. Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker kleur, zodat  folderartikelen makkelijk te vinden zijn. Alle schoonmaak- en huishoudspullen  komen overzichtelijk bij elkaar te staan en elektra komt naast de kassa, zodat klanten makkelijk een vraag kunnen  stellen.

Openingsfeestje
Bedrijfsleider Patrick Koerkamp: “Komende vrijdag 22 maart verrassen we onze klanten met een speciaal openingsfeestje. De hele dag spelen we ‘Kraak de Kluis’ waarbij je kans maakt op  leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel waarin  nu nog meer keuze in huishoudartikelen te vinden is”.

Vorig artikelVoetcomfort Deventer breidt uit
Volgend artikelProvinciaal verkiezingsdebat gaat vanavond niet door