BROEKLAND – Op zoek naar de sfeer en warmte van een haard of kachel? Stap dan binnen bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman met een inspirerende showroom in Broekland. In een gemoedelijke sfeer tonen wij u graag de nieuwste trends met natuurlijk oog voor duurzaamheid.

Het gemak van een gaskachel of liever de warmte van een knapperend houtvuur? Het duurzame karakter van een pelletkachel of toch een elektrische kachel zonder rookkanaal? Wij geven u altijd een betrouwbaar advies op maat, vakkundig door onze eigen monteurs gerealiseerd.

In de inspirerende showroom van Kachelspeciaalzaak Bruggeman waant u zich in een sfeervolle woonkamer waar de meeste haarden en kachels gezellig branden. Niet alleen om u een warm welkom te heten, maar ook om ons advies op maat direct tastbaar te maken.

Onze showroom biedt ruimte aan haarden en kachels in alle soorten en maten. Van vrijstaand tot volwaardig meubelstuk of strak in de wand geïntegreerd. Ook informeren wij u graag over duurzame oplossingen als Hout CV en Pellet CV. Stap gerust binnen, de koffie staat klaar.

Vorig artikelHonderd bestemmingsplannen samengevoegd
Volgend artikelHypotheek advies op maat bij Leonard Advies