DEVENTER – De stad Deventer is een ‘oud’ bureau armer en een nieuw marketing- en reclamebureau rijker; Buro Bolder gaat voortaan door het leven als BBLD. Een korte en krachtige naam die past bij een heldere koers, gestoeld op lef, positiviteit en intelligentie. BBLD staat voor Be Bold. BBLD durft, samen met haar klanten, gewaagde keuzes te maken.

Vanaf 28 maart is BBLD gevestigd aan Zwolseweg 17. Met hernieuwde energie bouwt het bureau aan waardevolle merken en creatieve campagnes die merken verbinden met mensen.

BBLD

BBLD is een creatief marketing en reclamebureau dat zich, sinds 2012, richt op de marktkant van organisaties. Het bureau bestaat uit een team van deskundige vernieuwers en creatieve professionals. Ze bundelen hun krachten zó dat het steeds leidt tot eigentijdse en vernieuwende marketingcommunicatie die toekomstbestendig is.

Het bureau werkt zowel voor regionale bedrijven als Tauw, Syntraal, Vaessen-Schoemaker, Gemeente Deventer en Fringe Company als voor landelijke en internationale bedrijven als het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Stichting SPN (Bibliotheken), BIA en Safran.

Vorig artikelHuisshow van BIG bicycles druk bezocht
Volgend artikelWie wordt de nieuwe burgemeester van Deventer? 3 april weten we het.