LETTELE – Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops gaat samen met Eddy van Hijum en Bart van Moorsel met de Altijd in de Buurt Bus op tour door de gemeente Deventer. Tijdens de tour zullen er verschillende projecten worden bekeken.

Tijdens de tour zal er een bezoek worden gebracht aan Hegius, de oude middelbare school aan de Grote Markt. Dit gebouw zou worden getransformeerd in een museum voor moderne kunst. Tijdens de rondleiding in het gebouw wordt er uitgelegd wat de bedoeling zal zijn van het gebouw.

Daarna gaat de bus door naar Het Kulturhus De Spil in Lettele, tussendoor zal de bus stoppen bij de nieuwbouw in het dorp. Het Kulturhus heeft al een belangrijke functie voor de leefbaarheid in Lettele en zorgt dat het op pijl blijft. Ook de kansen die het internet biedt aan de leefbaarheid zal aanbod komen.

Vorig artikelDe Centrumgarage verdubbelt aantal laadplaatsen
Volgend artikelBomenkap langs Hanzeweg op maandag 18 maart