DEVENTER – Het is u vast niet ontgaan dat D.V.V. Go-Ahead de afgelopen jaren weer stevig aan de weg timmert met haar jeugdafdeling. De opbouw is enkele jaren geleden al ingezet met de GRATIS mini training op de zaterdagochtend!

De mini’s vormen een belangrijk onderdeel van onze jeugdafdeling en vormen de doorstroom richting onze jongste wedstrijdteams. Daarom besteden wij ook extra zorg en aandacht aan deze groep, door hen onder begeleiding van meerdere ervaren, deels gediplomeerde, trainers kennis te laten maken met de leukste hobby die er is “voetbal”!

In de geboortejaren 2012, 2013 en 2014 hebben we nog ruimte om enkele nieuwe mini’s te plaatsen, geef uw zoon/dochter dus snel op door een e-mail te sturen naar pupillen@go-ahead.nl . Onze mini’s trainen op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur, de trainingen zijn geheel gratis!

Eerst even kijken? Ook dat is natuurlijk mogelijk, u bent van harte welkom op ons sportcomplex de Rielerenk op de Nico Bolkesteinlaan 12 te Deventer.

Voor de oudere groepen zoeken wij nog enkele train(st)ers gezien de recentelijke groei van onze jeugdafdeling. Ben jij bereid jouw tijd te investeren in onze mooie vereniging, dan zijn wij bereid om onze tijd in jou te steken en jou te ondersteunen bij jouw rol/in jouw ontwikkeling als jeugdtrainer bij D.V.V. Go-Ahead. Aanmelden kan via jeugd@go-ahead.nl

Opleidingsplan

Binnen D.V.V. Go-Ahead werken wij volgens het Technisch Opleidingsplan (TOP) D.V.V. Go-Ahead jeugd. We bieden je de mogelijkheden om jezelf als train(st)er verder te ontwikkelen middels het volgen van cursussen, maar ook door het voeren van een tweemaandelijkse trainersoverleg binnen de verschillende leeftijdscategorieën.

Wil jij graag voetballen, maar ben je al te oude om bij de mini’s deel te kunnen nemen? Voor een aantal leeftijdscategorieën hebben wij nog ruimte voor het nieuwe seizoen 2019-2020 om de verschillende jeugdteams te completeren. Wil uw zoon/dochter graag voetballen, is hij/zij tussen de 4 en 19 jaar en spreekt de prachtige historie van een club die vier keer landskampioen werd u en uw kind aan? Kom dan eens op een zaterdagochtend een kijkje nemen op ons Sportcomplex de Rielerenk aan de Nico Bolkensteinlaan 12 of neem contact met ons op via jeugd@go-ahead.nl

Vorig artikelGemeente Deventer maakt Cultuursubsidies bekend
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Hup Andries!