DEVENTER – Veel ondernemers in Nederland zijn al geholpen door het Deventer bedrijf Lokaleradioreclame.nl Het bedrijf dat zich richt op lokale radioreclame voorziet in vele uit hoeken bedrijven van een radio commercial en de inkoop daarvan op een gewenst lokaal radiostation. “Ontstaan uit passie”, aldus de oprichter. Van de lokale bakker op de hoek tot Nefit Bosch. 2 weken geleden belde een bedrijf uit Duitsland op of we voor hun een commercial konden produceren en inkopen in Twente. Binnen 2 uur was dit geregeld. Radioreclame op lokaal niveau werkt. Het zijn lage kosten maar de impact is hoog. Veel ondernemers weten dat niet, maar wij maken hun ervan bewust. Ontdek lokale radioreclame en zie wat een commercial van 30 seconden voor invloed heeft op je verkoop. Bekijk de website via www.lokaleradioreclame.nl

Vorig artikelRozenkwekerij De Wilde organiseert 30 maart de rozensnoeidagen
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom