DEVENTER – Op 22 maart gaat de nieuwe electrische Centrumbus rijden. Later (ca. half april) gaat er ook een nieuwe tweede Centrumbus rijden. De oude bussen gaan weg. De nieuwe elektrische bussen zijn luxer, veiliger, gerieflijker, beter en C02 neutraal. Er kunnen maximaal 8 personen in de bus inclusief de chauffeur. Ook is er achterin wat ruimte voor enkele rollators en zware tassen. Maakt u een ritje met de nieuwe Centrumbus, dan zult u zelf het verschil ervaren. De chauffeurs blijven natuurlijk onveranderd: vrolijk, enthousiast, vriendelijk en behulpzaam! De Bussen betrekt de stichting via H4 Mobility in Deventer. Elke km die zij met de nieuwe bussen rijden is C02 neutraal!

Vorig artikelRestaurant Review: Hotel restaurant Huis Vermeer
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom