De landelijke vakbladen Boerderij, Groenten&Fruit, Trekker en Pluimveehouderij hebben de handen ineen geslagen om een landelijke duurzaamheidsdag voor agrariërs te organiseren. De dag vindt plaats op 18 april in de duurzame locatie Veerkracht te Klarenbeek. Thema’s van deze dag zijn duurzame energie & kringlooplandbouw.

De dag is speciaal georganiseerd voor boeren die kennis en inspiratie op willen doen over hoe ze geld kunnen verdienen met het duurzamer maken van hun agrarische onderneming.  Hoofdthema’s van de dag zijn duurzame energie en kringlooplandbouw, onderwerpen waar vanuit de overheid steeds hoger eisen aan agrariërs worden gesteld.

Bezoek tijdens de dag het innovatieplein met vele mogelijkheden rondom duurzaam ondernemen, het Trend & Innovatietheater met vooraanstaande sprekers aan het woord, luister in de strobaalsessies naar de praktijkverhalen van ondernemers of neem deel aan workshops over subsidie&wetgeving.

De dag start om 9.30 uur, aanmelden kan via www.agriduurzaamheidsdag.nl

Vorig artikelWeekend weerbericht door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelFoodblogger Sonja op bezoek bij happerij/tapperij de Expeditie