DEVENTER – De supporters die zondag naar het stadion gaan, zullen dat echter moeten doen zonder een alcoholische versnapering. Alleen voor en na de wedstrijd kan er alcohol geschonken worden in het Supportershome en het Stadionplein.

De wedstrijd van zondag is door de autoriteiten ingedeeld in de zogenoemde C-categorie. Zoals te doen gebruikelijk bij een wedstrijd in die categorie wordt er binnen de poorten van het stadion geen alcohol geschonken. In samenwerking met de Supportersvereniging heeft Go Ahead Eagles het wel mogelijk gemaakt om vóór en na de wedstrijd alcoholische dranken te nuttigen in het Supportershome en op het Stadionplein. Het is niet toegestaan deze dranken mee het stadion in te nemen.

Vorig artikel2e Bibliotheekkrant dit weekend op uw deurmat
Volgend artikelWeerbericht donderdag door Erwin Hoogenboom