DEVENTER – Op 21 maart is Johann Sebastiaan Bach jarig. Hij wordt 334 jaar! Reden om weer eens goed uit te pakken. Sinds 5 jaar vieren we de Happy Bachdag in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Dordrecht. Stichting de Hip heeft in 2018 Deventer aan deze lijst weten toe te voegen. Dit jaar worden tijdens de Happy Bachdag de bekendste koralen uit de Mattheus- en Johannes Passion gezongen. De avond van 21 maart laten we met de sopranen, alten, tenoren en bassen van Deventer en omstreken de Hip even flink schudden tijdens een leuk, laagdrempelig, maar vast verrassende goede Bach-meezing-avond. Geef je op en kom donderdagavond 21 maart naar de Hip! Deelname is gratis. Meer info op www.happybachdag.nl en op de Facebookpagina van de Hip.

Vorig artikelNieuwe locatie de Schure Schalkhaar geopend
Volgend artikelKinderkleding- en speelgoedbeurs op 6 april in Ichtuskerk