BATHMEN – De afgelopen maanden is Stichting Oranjecommissie Bathmen al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor Koningsdag 2019.

Wat kunnen we dit jaar verwachten?!
Evenals vorig jaar vertonen wij op de vooravond van Koningsdag een film op de Brink. Dit jaar vertonen wij in samenwerking met filmhuis Cinebat de fim Mama Mia, Here we go again! Iedereen is hierbij van harte welkom, dus zing, lach en dans met ons mee!

Koningsdag zal ook dit jaar traditioneel van start gaan met de aubade bij ’t Dijkhuis. De aubade begint om 10.00 uur en iedereen, jong en oud, is van harte uitgenodigd!

Na de aubade zijn er diverse activiteiten voor alle schoolgaande kinderen uit Bathmen en Loo. De leerlingen van de basisscholen en hun ouders/verzorgers zullen hierover per brief geïnformeerd worden. Uiteraard zijn de Bathmense kinderen die niet in Bathmen op school zitten ook van harte welkom. Het definitieve programma is dan de uitnodiging!

’s Middags is er ook weer een vol programma met vele activiteiten, zoals het jaarlijkse vogelschieten en de kleedjesmarkt voor jong en oud. Letwel; de kleedjesmarkt is niet voor commerciële verkoop en het verkopen van eten en/of drinken is niet toegestaan.

Daarnaast vindt er dit jaar aan het einde van de middag een heus Rad van Fortuin plaats. Wie weet bent u wel de winnaar van één van de vele mooie prijzen, mede beschikbaar gesteld door de Bathmense ondernemers.

Vorig artikelLettels paasvuur dit jaar met band en radje van muziek!
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom