Wanneer ik over de IJssel Deventer weer inrijd voel ik me gelijk thuis. De stad waar ik ben geboren en getogen. Een van de mooie historisch steden die Overijssel rijk is. Onze provincie is prachtig. Niet alleen vanwege onze bloeiende steden. Ook vanwege onze mooie coulisselandschappen, onze streekcultuur en tradities en onze enorme arbeidsethos. Ik ben trots op al die Overijsselaars die er iets van maken met elkaar. Samen bouwen we aan Ons Overijssel!

Woensdag 20 maart ga je naar de stembus. Met jouw stem beslis je over de toekomst van onze provincie. Die stem is daarom enorm belangrijk. De VVD wil ruimte geven voor de groei van Overijssel.

In Overijssel hebben we de ruimte om te wonen, genieten en te ondernemen. De vrijheid om ons leven in te richten zoals we dat zelf willen. Kortom, het is goed toeven in Overijssel!

Ons Overijssel, waar je je eigen leven kunt leiden. Waar we willen dat er voor jou een passende woning is, zodat jij met plezier blijft genieten van onze mooie provincie. Waar we genieten van bruisende binnensteden, met culturele parels, fijne terrassen en kleurrijke evenementen. Waar we stevig inzetten op een goede bereikbaarheid, omdat jij zonder file van A naar B wilt. Waar we ruimte geven aan ondernemerschap. Waar we de meest MKB-vriendelijke provincie willen zijn en eigen initiatief waarderen.

Waar we Overijssel een stuk mooier maken en haar klaar willen stomen voor alle kansen die zij heeft. Dat gaat niet vanzelf, daar moet je wat voor doen. Kies voor doen. Stem 20 maart VVD Overijssel.

Vorig artikelGerard André wint Veiligheidsprijs 2019 Deventer
Volgend artikelActief in Schalkhaar: Programma maart vrouwennetwerk Zijactief