SCHALKHAAR – Donderdag 14 maart opent de Schure vanaf 16.00 uur haar deuren voor publiek. De Schure is een nieuwe locatie van de Parabool, voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar, met belevingsgerichte dagactiviteiten. Het open huis is voor iedereen die graag een kijkje wil nemen bij de nieuwe locatie van de Parabool.

Bij de Parabool was er vraag naar een nieuwe locatie voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar die direct van ODC ’t Lantaarntje konden doorstromen naar een vorm van dagbesteding. Daarom vond vorig jaar zomer de bouw van de Schure plaats. Begin februari van dit jaar is de Schure volledig opgeleverd en om dit te vieren is er op 14 maart een open huis van 16.00 – 18.00 uur.

Een nuttige en vooral leuke invulling van de dag is voor iedereen belangrijk, zeker ook voor mensen met een verstandelijke beperking die niet volledig met de reguliere dagbesteding kunnen meedraaien. Bij de Schure draait alles puur om beleving. Er wordt gewerkt met belevingsgerichte activiteiten om een leuke invulling aan de dag te geven.

Locatie: de Schure
Adres: Oerdijk 6A, 7433 PB Schalkhaar

Vorig artikelActief in Schalkhaar: Programma maart vrouwennetwerk Zijactief
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom