Vier het Leven maakt dit mogelijk voor ouderen
DEVENTER – Voor ouderen die niet graag alleen gaan of begeleiding nodig hebben, kunnen met Stichting Vier het Leven naar het theater, of soms naar het museum. In het programma staan mooie voorstellingen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het boekje is voor iedereen uit Deventer en omgeving gratis op te vragen bij Vier het Leven.

Muzikaal voorjaar
Dit voorjaar kunnen ouderen met hun gastvrouwen en gastheren van genieten van Ierse Folkmuziek, Zuid-Afrikaanse showbelevenis Helela Mama!, muzikaal vakmanschap The Inevitables, Harrie Jekkers (later is allang begonnen), muziek van Enaudi en Enschede’s Kozakkenkoor. En een museumbezoek in Apeldoorn: Paper Art.

Een Vier het Leven arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten. Gasten worden thuis opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven en weer veilig thuisgebracht.

Ouderen, mantelzorgers, organisaties die het boekje willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer 035-524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl

Vorig artikelBomenkap langs Hanzeweg op maandag 18 maart
Volgend artikelSponsorschaatsen levert ruim €4300 op voor voedselprogramma Kenia