DIEPENVEEN – Peuterspeelzaal ’t Spölhuusken in Diepenveen organiseert op zaterdag 16 maart van 09.00 uur tot 13.00 uur een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Iedereen is van harte welkom, de entree is gratis. De opbrengst van de beurs komt geheel ten goede aan de peuterspeelzaal. Tijdens de beurs kunt u alleen contant betalen, pinnen is niet mogelijk.

Heeft u tweedehands kinderkleding (t/m maart 140) of speelgoed die u aan ons wilt doneren voor de verkoop dan kunt u ons hierover een bericht sturen naar info@peuterspeelzaaldiepenveen.nl. Wij halen het dan graag bij u op. Vanaf 25 februari is het ook mogelijk om het zelf bij ons langs te brengen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 11.30 uur.

Vorig artikelRadiobeurs de Schalm druk bezocht
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom