COLMSCHATE – Op woensdag 27 maart is er weer een Samen Eten in De Kuip. De gerechten worden bereid door Silvia’s Catering op rolletjes. Dit keer staat er een zuurkoolschotel en hutspot slavink op het menu. En natuurlijk mag een heerlijk toetje ook niet ontbreken.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze kersverse beheerder Jantina Voortman via 0570-651410 of info@de-kuip.nl. 

Samen Eten begint om 17 uur en het eten wordt om 17.30 uur opgediend en kost  € 8,50 per persoon. In verband met de inkoop van onze ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meld u aan in De Kuip aan de bar of via de vernieuwde website http://www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.

Vorig artikelOntwerp laatste stuk herinrichting Hanzeweg gereed
Volgend artikelHet Deventer Nieuws start met Foodblog in de krant