DEVENTER – Op maandag 18 maart, twee dagen voor de verkiezingen, staat de populaire Deventer radio ochtendshow “Schoppema Schopt Je Je Bed Uit” volledig in het teken van de komende verkiezingen van de Provinciale Staten. Te gast zijn verschillende fractievoorzitters van deelnemende partijen in onze provincie.

Momenteel zijn voor de uitzending definitief bevestigd: Bart van Moorsel (CDA), Monique van Haaf (VVD), Arie de Niet (CU), Wybren Bakker(D’66), en Harry Broekhuis (SP). Ook de provinciale fractie van de PvdA heeft haar medewerking toegezegd. De naam van het betreffende fractielid is echter op dit moment nog niet bekend.

Deze speciale editie van Schoppema Schopt Je Je Bed Uit duurt maandag 18 maar een uurtje langer dan normaal dus van 06.00 tot 10.00 uur en kun je ook live zien via het YouTube kanaal van Drtv

Mis ‘m niet: De Verkiezingsspecial op Deventer radio

Vorig artikelNieuwe activiteiten tijdens Schalkhaar Life 2019
Volgend artikelWinkelcentrum Keizerslanden viert de Lente