DEVENTER – Onderwerpen waar GroenLinks Overijssel zich de afgelopen 4 jaar voor heeft ingezet. En dat na de verkiezingen graag weer doet. De Overijsselse coalitie (dezelfde kleuren als in Den Haag) levert te weinig, dat kan echt veel groener en socialer.

Het klimaat verandert. De droogte en hitte van vorig jaar zijn hard aangekomen in Overijssel. Oogsten waren minder of mislukten, de natuur heeft ernstige schade opgelopen, de grondwaterstanden schoten omlaag en de levering van drinkwater werd plots moeilijker en moeilijker. Ook de sluisdeuren van de haven mochten niet meer open vanwege de lage stand van de IJssel. Stuk voor stuk onderwerpen, die roepen om een antwoord met duurzame oplossingen. GroenLinks is positief en we gaan er vol tegenaan. Overijssel kan en moet veel socialer en groener. Dat doen wij graag met uw steun!

Vorig artikelMet de Zonnebloem Bathmen naar Intratuin Lochem
Volgend artikelCarinova woonzorg en NL Doet