WILP – Tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn, van 11 t/m 16 maart 2019, opent Zozijn haar deuren. Ben je geïnteresseerd in wat (werken in) de zorg inhoudt en hoe dat er in de dagelijkse praktijk uitziet? Kom bij ons kijken!

Rondleiding De Lathmer, Wilp
Benieuwd wat er allemaal gebeurt op landgoed De Lathmer van Zozijn in Wilp? Of hoe werken en leren bij Zozijn er uit ziet? Doe dan woensdag 13 maart mee aan de ‘Rondleiding over De Lathmer.’ Tijdens deze rondleiding kijk je binnen bij Orthopedagogisch centrum Kompas, Dagcentrum IJsselvallei en een aantal woningen die diverse vormen van complexe zorg bieden aan mensen met een beperking. De rondleiding start om 13.00 uur bij het Dienstencentrum (ingang 2, Molenallee 50, Wilp) en is tussen 15.00 en 15.30 uur afgelopen. Aanmelden is prettig en kan via inzendbureau@zozijn.nl .

Meer weten?
Over Zozijn en alle activiteiten die Zozijn organiseert in de Week van Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.zozijn.nl/nieuws.

Vorig artikelRondje Bussloo: hardlopen en wandelen op 10 maart!
Volgend artikelFeest voor Vishandel Fish Bert blokhuis