DEVENTER – Op woensdag 22 mei a.s. maken internationaal toparbiter Bas Nijhuis en RTV Oost presentator (en voetbaltrainer) Bert van Losser hun opwachting in het clubhuis van FC RDC.

Gedurende 2 x 3 kwartier (net een voetbalwedstrijd) zullen zij het publiek vermaken met sappige en spraakmakende anekdotes uit de (inter)nationale voetbalwereld. Ook kunt u zelf al uw vragen die u altijd al wilde stellen aan deze beide heren kwijt. Deze avond (die voor alle leden toegankelijk is) wordt u aangeboden door De Vrienden van FC RDC en u bent van harte welkom vanaf 20.00 uur. Er worden veel mensen verwacht dus wees erbij! Natuurlijk hoopt de vereniging dat er weer een paar extra leden bij komen bij De Vrienden van FC RDC.

Vorig artikelAutomobiliste uit Raalte richt ravage aan in Deventer
Volgend artikelDe Diepenveense ondernemers delen uit op Moederdag