SCHALKHAAR – Op donderdag 11 april wordt de jaarlijkse regiowandeling georganiseerd. We gaan die dag naar Slagharen.

Op woensdag 17 april is de laatste ledenavond van het winterseizoen met een presentatie van het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Een actueel onderwerp, zeker na de lange warme zomer van 2018. Er is volop aandacht voor de taken van het waterschap zoals de zorg voor de waterkering, zorg voor de kwaliteit van het water en bescherming tegen vervuiling alsmede het bedienen en onderhouden van sluizen en bruggen. Aanvang 19.30 uur in De Lindeboom.

Op zaterdag 20 april organiseert ZijActief een stekjesbeurs. Ieder jaar is er een ruime keuze aan struiken, planten, bloembollen en zaden om je tuin op te fleuren. Standplaats: voor Makelaardij Ruitenbeek, Oerdijk 21, van 10.00 – 12.00 uur.

Vorig artikelStekjesbeurs op 20 april in Schalkhaar
Volgend artikelAsieldier van de week