OKKENBROEK – Voor woningbouw op een locatie in Okkenbroek is de gemeente Deventer op zoek naar ‘het beste plan’. Tussen de Visserhof en de Dijkmanstraat ligt het beschikbare bouwterrein dat een oppervlakte heeft van circa 2.225 m². Tot 29 mei 2019 kunnen geïnteresseerde ontwikkelaars en bouwbedrijven zich inschrijven.

Er moet wel worden voldaan aan bepaalde criteria. Zo moet het plan bestaan uit woningen die een aanvulling zijn op de bestaande woningvoorraad in het dorp en moet het passen bij het dorpse karakter van Okkenbroek. De ontwikkelaar of het bouwbedrijf mag zelf bepalen hoeveel en welk type woningen hier komen. Ook belangrijke criteria waaraan ‘het beste plan’ moet voldoen zijn energiebesparing en duurzaamheid.

Meer informatie over het bouwterrein en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van Deventer verkoopt.

Vorig artikelOnafhankelijk onderzoek VVD: stoppen met De Viking beste optie
Volgend artikelKinderen uiten hun creativiteit in Winkelcentrum Boreel!