DEVENTER – Het is een landelijke tendens dat steeds minder mensen de weg naar het groene laken weten te vinden. Ook steeds meer biljarts verdwijnen uit het ooit zo gezellige kroegbeeld. Om dit een halt toe te roepen is biljartvereniging De Voorstad een charme-offensief begonnen. Om nieuwe leden te werven voor hun vereniging heeft zij een poster en een flyer ontwikkeld, welke op diverse plekken in de stad worden opgehangen en neergelegd.

Met deze actie hoopt de vereniging meer mensen te winnen voor de edele biljartsport. Naast het feit dat biljarten een echte sport is, kan men deze op allerlei niveaus beoefenen. Men kan zich opgeven voor de reguliere KNBB competitie, tevens is het mogelijk op recreatief niveau de keus met elkaar te kruisen. Wil men gewoon gezellig een potje biljarten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Een ervaren leermeester kan u helpen uw biljartvaardigheden verder te ontwikkelen. Dus loop gerust eens binnen bij Biljartcentrum De Dam aan de Walstraat 111, waar BV De Voorstad haar onderdak heeft. De vereniging is op zoek naar zowel de jeugd als senioren, want men is immers nooit te jong of te oud om te (gaan) biljarten!, ook dames zijn van harte welkom. Bent u enthousiast geworden: de woensdagmiddagen zijn inloopmiddagen, het woord zegt het al: dus tot ziens!

Op 2e Paasdag vanaf 13.00 uur houden we een Persoonlijke Paas Thriathlon: biljarten, rad van fortuin, leuke prijzen .. een leuke middag om met de club en haar leden kennis te maken!

Bezoek ook onze site: www.biljartdedam.nl en onze facebookpagina Biljartcentrum De Dam.

Vorig artikelPaasvuur Schalkhaar en Vogelschieten
Volgend artikelDag van de Verbeelding in de Bibliotheek Deventer