dinsdag, 21 mei 2024
FOTO: Drtv

Deventer wandelvierdaagse trekt 350 wandelaars

DEVENTER – Afgelopen donderdag is de Deventer Wandelvierdaagse weer van start gegaan. Er deden ongeveer 350 mensen mee die elke dag liepen en circa 100 personen hadden zich aangemeld voor een eendaagse wandeling. Het organiserend echtpaar Linssen had op iets meer gehoopt, maar vanwege Koningsdag bleef het hierbij.

Dag 1 ging de tocht richting Twello, dag 2 werd Diepenveen aangedaan, Bathmen was de derde dag aan de beurt en de laatste dag ging de tocht naar Lettele. Er werd steeds begonnen bij de Driehoek, de speeltuin waar ook de populaire Avondvierdaagse vertrekt.

De afstanden die gelopen konden worden waren 20, 30 en 40 kilometer. Op de centrale rustplaats langs de route werd door de organisatie voor live muziek gezorgd. Bij de finish was bovendien iedere dag een dj aanwezig. 

Vorig artikelCollecteweek Maag Lever Darm Stichting
Volgend artikelDeventerse trapt 500 kilometer tegen kinderhuwelijken
error: Content is beschermd!!!