DEVENTER – De tv-show ‘Nederland staat op tegen kanker’ is op zoek naar mensen die het mooi vinden om letterlijk te gaan staan voor een verloren dierbare aan kanker of een naaste die nog dagelijks met deze vreselijke ziekte te maken heeft. Op donderdagmiddag 4 april staat de TV-crew met de mascotte van KWF in het centrum van Deventer.

Voor de tv-show zoeken ze 1 of meerdere personen samen, die voor hun dierbare met een foto voor de camera willen staan, en willen vertellen voor wie ze daar staan. Zou u uw verhaal willen vertellen? Mail naar floor@icp.nl om u aan te melden of te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Een voorbeeld ziet u hieronder (vanaf 40 seconden).

Vorig artikelExclusief interview met Soldaat van Oranje acteur Kas Driessen
Volgend artikelInzameling oud papier/oud ijzer Muziekvereniging Orpheus