DEVENTER – Theatergezelschap Stadsavonturen organiseert op woensdag 24 april een extra Storytrail stadswandeling door de binnenstad van Deventer. Verhalenverteller Marie-Louise is de gids. Onderweg vertelt zij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Deventer is een eeuwenoude stad met eeuwenoude verhalen. Al heel lang liggen ze verborgen in de donkere stegen en achter de prachtige gevels. Verteller Marie-Louise brengt die sagen, legenden en historische stadsverhalen op meeslepende wijze tot leven. Dwalend door de binnenstad komt u oog in oog te staan met achtenswaardige kooplieden en filosofen, maar ook met doortrapte boeven en valsemunters. U ontdekt hoe koeken en boeken de stad grote welvaart brachten. En hoe vijandige legers die welvaart weer af probeerden te pakken. Ga mee met verteller Marie-Louise en beleef een heerlijke mix van historie en verteltheater.

De Storytrail stadswandeling Deventer begint op woensdag 24 april 2019 om 12.30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Vorig artikelThe Stockroom zorgt voor herkenbaar tenue
Volgend artikelDeventer Ziekenhuis wil zorg laaggeletterden verbeteren