COLMSCHATE – Op zaterdag 6 april is de tweedehands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs voor de Ulebelt. Gebruikte kleding, speelgoed en kinderkameraccessoires verkocht in de Ichtuskerk aan de Holterweg in Deventer. Op de voorjaarsbeurs wordt lente- en zomerkleding verkocht van maat 80 t/m 176. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan kinderboerderij De Ulebelt. Erg spannend is dat er deze beurs een pilot wordt uitgevoerd met digitaal betalen.

Er werken elke beurs zo’n 35 enthousiaste vrijwilligers mee. “We zijn blij met onze vrijwilligers en kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken,” geeft de organisatie aan. De avond voor de beurs leveren mensen uit Deventer en omstreken hun gebruikte kleding, speelgoed en kinderkameraccessoires in. De vrijwilligers hangen alle kleding op maat en sorteren het speelgoed per categorie. Verkopers geven zich op bij de kledingbeurs en krijgen een verkoopnummer. Opgeven kan via nummeruitgifte@hotmail.com

Vorig artikelLezing over struikelstenen in Deventer
Volgend artikelRon König nieuwe burgemeester