Jaren geleden hebben Peter en Ella Hoekstra ontdekt hoe leuk en makkelijk het is om met een camper op vakantie te gaan, en sinds 2010 willen ze iedereen die mogelijk bieden dit ook te doen. Ze zijn destijds een camperverhuurbedrijfje begonnen onder de naam “Dasookleuk” . Mensen die boeken of interesse hebben zijn altijd van harte welkom om de campers te bekijken. “Natuurlijk staat daarna de koffie klaar”, zo laten Peter en Ella weten. Ze vertellen: “Doorgaans zijn mensen die een camper huren avontuurzoekers, die ’s ochtends niet weten waar ze ’s avonds zullen slapen. Het gevoel van vrijheid spreekt deze mensen altijd erg aan. Het niet van te voren plannen waar de reis heen gaat, maar gewoon op een kruising kijken of linksaf misschien leuker is dan rechtsaf”. Mensen die bij het lezen van deze regels de reiskriebels krijgen, zijn bij “Dasookleuk” aan het juiste adres. “Uw avontuur begint hier, zwerven door Europa waarheen u maar wilt. Leuk plekje gevonden? Camper neerzetten, luifeltje uitrollen, stoeltjes naar buiten, drankje erbij en dan weer genieten op het zelf gekozen plekje.

Ook bergop mee

De Carado-campers van Peter en Ella zijn ruim, comfortabel en inclusief inventaris, bovendien hebben ze krachtige motoren waarmee reizigers ook bergop makkelijk met het overige verkeer mee kunnen. Pechhulp in binnen- en buitenland is net als, indien nodig, een vervangende camper verzekerd door “Dasookleuk”.

“Ook wat de prijs betreft dekt de naam de lading”, zo stellen Peter en Ella, die dit jaar werken met een korting van 20% op de verhuurprijzen. “Zo is het zelfs in het hoogseizoen voor iedereen betaalbaar”.

www.dasookleuk.nl

Vorig artikelPolitie Deventer heeft man met wit-rode pet gevonden
Volgend artikelTachtig bestuurders rijden te hard op A1 en gaan op de bon