DIEPENVEEN – Ook dit jaar viert Diepenveen Koningsdag en wel op zaterdag 27 april,  met de traditionale Oranjebraderie. Om 09:00 uur trappen de schoolkinderen op het Dorpsplein af met een aubade. De ruim 300 standhouders bieden een ruim assortiment met voor elk wat wils. Het Oranjecomite heeft een gevarieerd programma samengesteld. Zo is er voor de voetballiefhebbers een pannakooi en vinden er op het podium op het Dorpsplein diverse muziekoptredens plaats. Het programma wordt compleet gemaakt met gezellige terrassen waar live muziek te horen is. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor auto’s maar zeker ook voor fietsen. Kom naar Diepenveen en geniet van een prachtige Koningsdag.

Vorig artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelFilm op de Brink in Bathmen: Mamma Mia, here we go again!