SCHALKHAAR – Zaterdag 20 april wordt het eerste Paasbridgetoernooi van BC Isala gespeeld in Schalkhaar. Het toernooi is helemaal volgeboekt. Het is een uniek toernooi. Er wordt gespeeld in vier gelijke lijnen met twaalf paren.

De deelnemers komen uit heel Nederland. De organisatie heeft erg ambitieus ingezet op een toernooi met deelnemers van alle speelsterktes. Dat is gelukt. In de onderste drie groepen zitten veel lokale spelers en regionale toppers. In de hoogste groep zitten veel landelijke topspelers.

Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Toeschouwers zijn van harte welkom. Het toernooi wordt georganiseerd door Bridgeclub Isala en de sponsoren zijn slijterij Poort van Kleef en Pitch&Putt Bussloo. De speelgelegenheid is de Lindeboom in Schalkhaar.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelFilmtip Deventer nieuws week 16: Baantjer het begin