COLMSCHATE – Op woensdag 24 april is er weer een Samen Eten in De Kuip. De gerechten worden bereid door Silvia’s Catering op rolletjes. In april een Italiaanse avond bij Samen Eten. Op het menu een heerlijke lasagne. En natuurlijk mag een heerlijk toetje ook niet ontbreken, dit keer tiramisu.
 
Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze beheerder Jantina via 0570-651410 of info@de-kuip.nl. 

Samen Eten begint om 17 uur en het eten wordt om 17.30 uur opgediend en kost  € 8,50 per persoon. In verband met de inkoop van onze ingrediënten, is vooraf opgeven wel noodzakelijk. Meld u aan in De Kuip aan de bar of via de vernieuwde website www.de-kuip.nl. Samen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip

Vorig artikelDeventer Ziekenhuis wil zorg laaggeletterden verbeteren
Volgend artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom