DEVENTER – Op woensdag 1 mei gaat Spelen op de Brink weer van start. Lekker buiten spelen, in het hart van Deventer. Van mei tot september kunnen kinderen tussen de 3 en 10 jaar iedere woensdag- en zondagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur komen spelen op de Brink. Hoge bi’s, hoepels, vliegende Hollanders, diabolo’s en nog veel meer speelgoed staat klaar. Onder toeziend oog van ouders én vrijwilligers kunnen de kinderen zich twee uur lang vermaken met speelgoed dat zij niet vaak meer tegenkomen.

Het speelgebied is afgezet met kettingen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Meedoen aan Spelen op de Brink is gratis. Bij slecht weer (regen, te warm of te koud) of bijzondere omstandigheden, bijvoorbeeld bij evenementen zoals de Kermis, gaat Spelen op de Brink niet door.

Op www.spelenopdebrink.nl is meer informatie beschikbaar en vind je contactgegevens, ook wanneer je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger mee te helpen.

Vorig artikelVeiligheidsdag in 2020 naar Deventer
Volgend artikelKNVB maakt nieuwe data Play-Offs bekend