DEVENTER – Team Run for Cancer, uit Deventer, gaat dit jaar voor de zevende keer meedoen aan de Roparun. De Roparun is een non stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. 

Deze sportieve prestatie, die gaat plaatsvinden in het Pinksterweekend, heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de palliatieve zorg van kankerpatienten. Zo heeft onder andere het Hospice in Deventer vorig jaar een koppelbed gekregen van de opbrengst van de Roparun.

Om deze uiterst sportieve prestatie te kunnen realiseren en om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel is het team doorlopend actief met diverse acties. Zo zijn ze binnenkort terug te vinden op de braderie in Diepenveen en bij Schalkhaarlife. Hier verkopen zij heerlijke bonbons en bier.

Team Run for Cancer bestaat uit 24 teamleden. Naast 8 hardlopers zijn er fietsers, chauffeurs, masseurs en mensen voor de catering mee want een Roparunteam is volledig zelf supporting. Gelukkig hebben zij al heel wat bedrijven gevonden die bereid zijn om hun te ondersteunen. “maar het kan altijd meer” zegt teamcaptain Ellen Bekke

Wilt u team Run for Cancer ondersteunen dan kunt u een donatie overmaken op: IBAN: NL 17 INGB 0006.1325.39 t.n.v Stichting Run for Cancer. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.runforcancer.nl

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Redding
Volgend artikelIJsselloop foto’s door Hans Nijs