DEVENTER – In het centrum van Deventer, aan de Brink, kan men sinds afgelopen vrijdag opnieuw terecht bij een geheel vernieuwde Kaldi-winkel met industrieel interieur. Lisa Spaans en Thom Loos nemen zowel deze nieuwe vestiging, als de bestaande vestiging aan de Spijkerboorsteeg, over van voormalig franchisenemer Herko Ubbink. Herko richt zijn aandacht vanaf nu volledig op de Kaldi-vestiging in Ede. 

Thom en Lisa vertellen: “Als groot liefhebbers van koffie en kwaliteit zien wij er naar uit hier de lekkerste koffie te gaan schenken en onze gasten te adviseren over de mooiste machines en accessoires.”

Meer dan 5 jaar geleden heeft Herko de Kaldi in Deventer overgenomen. “Lisa is al na een paar maanden voor Herko komen werken en heeft dus de nodige ervaring. Thom kwam anderhalf jaar later het Deventer team versterken en heeft zich met hart en ziel ingezet. Toen Herko vertelde dat hij de locaties in Deventer graag wilde overdragen stonden Thom en Lisa klaar met de nodige ervaring. De winkel in de Spijkerboorsteeg is bedoeld als proeflokaal. Hier mag je spelen met alle machines en zetwijzen. Hier is alle expertise aanwezig om je mee te nemen in de wereld van koffie en thee. De locatie aan de Brink in het centrum wordt in ere hersteld, maar nu met de focus alleen op de horeca in plaats van horeca en winkel”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule. 

Vorig artikelVlag halfstok bij brandweerkazerne Diepenveen na overlijden marathonloper
Volgend artikelDeventenaar Berrie Berends wint eerste Pitch&Putt toernooi van seizoen!