DEVENTER – Drie dagen na de 1-3 zege in en tegen Dordrecht mag Go Ahead Eagles zich alweer opmaken voor een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin is vanavond in de eigen Adelaarshorst SC Telstar de tegenstander. Een belangrijke wedstrijd in de strijd om de play-off-plekken, die omlijst wordt door eerbetonen met een lach en een traan…

Voor één speler van Go Ahead Eagles komt de maandagse speeldag in ieder geval te vroeg: Bruno Andrade hield een knieblessure over aan de wedstrijd aan de Krommedijk en ontbreekt tegen Telstar. Julian Lelieveld keert daarentegen terug in de basiself: hij moest in Dordrecht toekijken vanwege een schorsing.

We hopen op een goed gevulde Adelaarshorst vanavond. Om samen te strijden voor de zege, maar ook voor twee eerbetonen. Eén met een lach en één met een traan…

De lach is voor oppersupporter Jannie, die vandaag haar 70e verjaardag viert. Om dat te vieren verkoopt ze morgenavond tussen 18:45 uur en 19:30 uur nog één keer haar beroemde ‘programma’s met lot’.

De traan is voor Richard Thannhauser. Richard (foto onder) was ruim tien jaar actief als onder meer persvoorlichter en algemeen manager van Go Ahead Eagles. Hij overleed vrijdagochtend op 57-jarige leeftijd. Voor de wedstrijd wordt er één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan deze echte clubman. We verzoeken dan ook iedereen zich op tijd naar zijn/haar plek in het stadion te begeven.

Kaarten voor Go Ahead Eagles-SC Telstar zijn te koop via deze link. (Bron: GA-Eagles.nl)

Vorig artikelPolitie zoekt getuigen van mishandeling
Volgend artikelPalmpasen in Deventer