34e Koekstadrit IJselrijders
Zondag 14 april gaat de 34e legendarische Koekstadrit van start. Motor Toering Klub de IJselrijders organiseert deze rit voor een ieder die zin heeft in een mooie toertocht. Dit jaar brengt de Koekstadrit ons naar het buitengebied aan de Zuid Oost kant van Deventer.

De routes 150 of 250 km starten en eindigen bij Restaurant / Zalencentrum de Lindeboom, Lindeboomsweg 1 in Schalkhaar.

Inschrijven en starten kan tussen 10.00 – 12.00 uur, het inschrijfgeld bedraagt €6 per persoon. Voor dit bedrag krijgt u de route en een kop koffie met Deventer koek.

Foto: Paul-van-Loon(c)Tuffcat-Media

Paul van Loon bij Boekhandel Praamstra
Van 13 t/m 21 april is het Dolfje Weerwolfje Week en op 3 april verschijnt het 20e deel uit de serie Dolfje Weerwolfje: Spookweerwolven. Om dat te vieren maakt Paul van Loon een tour langs verschillende boekhandels. Ook Praamstra vereert hij met een bezoek, op zondag 14 april van 13 tot 14.30. Hij zingt een liedje, leest voor en zet natuurlijk handtekeningen. Alle kinderen uit Deventer e.o. zijn welkom, kom op tijd!

IJsselloop in de binnenstad
Zondag 14 april 2019 vindt alweer de 14e editie van de IJsselloop plaats. In en rond om de binnenstad lopen ronde de 9.000 lopers de 5, 10 en 15 km. Vanaf 11.00 gaat het hardloop spektakel van start. De winkels op de Boreel zijn ook geopend

Paaskermis
Tijdens de gezellige Paaskermis in Deventer zijn er weer talloze attracties om uit te proberen. Attracties van grijpkranen tot de Crazy Jump en de Break Dance staan opgesteld om u het leukste vermaak tijdens Pasen te bieden! Naast de attracties staan er ook diverse (kinder)activiteiten op het programma. Vrijdag 12 t/m zondag 21 april. Evenemententerrein Platvoet, Ronald Holstlaan, 14.00  – 23.45 uur.

Vorig artikelCaravan Centrum Berkenbosch, de specialist voor kamperend Nederland
Volgend artikelSpelen op de Brink hangt opnieuw aan een zijden draadje!