DEVENTER – Op vrijdag 10 mei vindt het eerste Hanze Oldstarstoernooi bij FC RDC aan de Bredenhorst in Deventer plaats. Zes Oldstarteams uit de regio strijden bij dit toernooi om de titel.

“Het Hanze Oldstarstoernooi wordt volgens het ‘walking football’ principe gespeeld op een klein veld”, aldus Ruben van Zijl die de Oldstars van FC RDC traint. Een perfecte manier van voetballen voor de 60-plusser. Uiteraard is bij Oldstars voetbal het sporten en bewegen belangrijk, maar de gezelligheid staat misschien wel het hoogst in het vaandel.

De Oldstarteams van FC RDC, Go Ahead Eagles, Voorwaarts Twello, SC Markelo, SV ’t Harde en Rohda Raalte doen op sportpark Borgele mee aan het Hanze Oldstarstoernooi. Na een lunch starten de spelers met de wedstrijden.

Naast het toernooi is er om 13.30 uur de mogelijkheid voor geïnteresseerden om een keer Oldstars voetbal gratis uit te proberen. Onder leiding van trainer Marijn Roelofs.

Voor alle informatie over het Hanze Oldstarstoernooi bij FC RDC kunt u terecht op www.sportindeventer.nl/hanzeoldstarstoernooi

Vorig artikel25e Rododendron wandeltocht
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom