zaterdag, 22 juni 2024
FOTO: Poes Kitty

Asieldier van de week: Poes Kitty

Kitty doet graag haar eigen ding en komt vanzelf naar je toe als zij aandacht wil. Ze draait dan gezellig om je heen en wil dan graag geaaid worden. Vraag dan ook niet meer want anders kan ze ontploffen.

Hierdoor is zij ook geen match in een huishouden met kleine kinderen. Tevens heeft ze graag het alleen recht zonder andere katten in huis. Zij wil graag naar buiten kunnen omdat ze gefrustreerd raakt van binnen zitten. Wat spelen betreft is ze liever lui als moe en moet ze behoorlijk uitgedaagd worden om te spelen. Ze heeft behoorlijk last van obesitas dus de nieuwe eigenaar moet in het kader van de gezondheid bereid zijn om haar verder te laten afvallen met light brokjes en geen tussendoortjes te geven. Kitty heeft een eigen sterke wil en als die gerespecteerd wordt zal er een leuke  vriendschap kunnen ontstaan. Wie geeft haar een leuke plek? 

Dierenasiel de Kuipershoek, Kuipersdijk 11, Klarenbeek.
Tel: 08-8113650, www.overgelder.dierenbescherming.nl 

Openingstijden zijn di/wo/do/vr van 13.30 tot 16.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 
Op maandag, zon- en feestdagen zijn we gesloten. 

Vorig artikelDoodskisten op het Grote Kerkhof
Volgend artikelAsfaltonderhoud Kolkmansweg Schalkhaar
error: Content is beschermd!!!