COLMSCHATE – Op vrijdagavond 7 juni 2019  is er een Pinkster Bingo in Gemeenschapshuis De Kuip in Colmschate. Deze wordt georganiseerd door Karate-Do Smaal uit Apeldoorn. Dit keer weer mooie echte merkprijzen. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. De bingo start om 20.00 uur dus zorg dat u op tijd bent.

De entreeprijs is € 35,00 en hiervoor krijgt u 10 rondes met iedere ronde 3 winkansen. Maar vergeet ook niet de koudehapjes, 1 consumptiemunt en een super gezellig avond. Entree is op basis van reservering. Indien niet uitverkocht kunnen kaarten nog aan de deur van De Kuip gekocht worden. Als extra is er ook een bonus ronde. Deze kaarten worden op de avond zelf verkocht. Kaarten bestellen kan via de Facebookpagina Famous Brand Bingo of Whatsapp via 06 – 41 97 32 82.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate, gemeente Deventer. Meer informatie ook via www.de-kuip.nl. We hopen u te zien op vrijdag 7 juni.

Vorig artikelDuif blijft 2 nachten slapen in Wilma’s Linnenshop
Volgend artikelChoral Evensong in Klooster Nieuw Sion