DEVENTER – Afgelopen weekend was de 3e en laatste van de drie teamwedstrijden in de turnhal van KLAVERBLAD TON Almelo. De 2 SVOD teams, bestaande uit Nora Leenders, Esma Ilkay Liv Keuper (Zutphen), Florien Snijders (Warnsveld) An Schoorlemmer (Heeten) Femke Wichers (Harfsen), Corina Folorunso (Schalkhaar) Kim Starink (Eefde) Vayenne Siemelink, Sanna Wichink Kruit, Elynn Heederik en Romy Markvoort (Deventer) lieten in circuitvorm de verschillende oefening zien op 6 toestellen. Bij deze onderdelen waar onder andere kracht, lenigheid en behendigheid gevraagd worden, werden de nodige stempels verdient voor op een diploma. Met name op het onderdeel kracht werd er goed gescoord door de jonge SVOD turnsters. Na de prijsuitreiking ontvingen de turnsters uit handen van hun trotse trainsters een medaille en konden ze hun stempelboekje mee naar huis nemen.

Vorig artikelEerste Deventer Fiets Classic groot succes
Volgend artikelOpen dag 1 juni Padel bij TC Colmschate