DEVENTER – Na de verloren Play Off wedstrijd, waren er rondom het stadion diverse kleine opstootjes. Bij het vertrek van de supportersbussen van RKC na de wedstrijd tegen GAE heeft de politie 4 personen aangehouden. 1 persoon, een bij de politie bekende hooligan, had al in het stadion het veld betreden en deed aan opruiing. Hij werd buiten het veld herkend door agenten en aangehouden voor opruiing.

Bij de achteringang van het stadion, waar de supportersbussen vertrekken, was de ME in grote getalen aanwezig om de toegestroomde supporters van Go Ahead op afstand te houden. 2 personen werden hierbij aangehouden vanwege het vasthouden dan wel gooien van stenen richting de ME.
Vorig artikelSpookfactuur Webhosting, trap er niet in!
Volgend artikelTeamarts RKC Waalwijk krijgt hartstilstand tijdens de rust