zaterdag, 22 juni 2024

Leden voor kinderraad gezocht in het Deventer Ziekenhuis

DEVENTER – Denk jij graag mee over hoe het in het Deventer Ziekenhuis beter kan? Ben jij enthousiast, creatief, kritisch, gedreven, een doorzetter en werk je graag samen? Kom bij de Kinderraad van het Deventer Ziekenhuis.

Wat ga je doen? 

In de Kinderraad gaat het om wie wij zijn, om onze ideeën, adviezen en meningen. De kinderraad komt drie keer per jaar op zaterdagochtend twee uurtjes bij elkaar in het Deventer Ziekenhuis. Samen kiest men een onderwerp dat  aandacht nodig heeft en kijkt vervolgens hoe het anders zou kunnen. Dit legt men dan voor aan de medewerkers die invloed hebben in het ziekenhuis. Dus jouw mening kan het ziekenhuis veranderen!

Wij zijn op zoek naar jou! 

Om zoveel mogelijk verschillende meningen en ideeën bij elkaar te krijgen is de Kinderraad op zoek naar jou. Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Praat en denk jij graag mee over het ziekenhuis?  

Meer info/aanmelden? 

Neem een kijkje op www.dz.nl/patient/kinderraad 

Vorig artikelProgramma IJsseltheaterfietstocht op 25 en 26 mei
Volgend artikelWeerbericht vrijdag door Erwin Hoogenboom
error: Content is beschermd!!!