donderdag, 20 juni 2024

Leerlingenvervoer naar taxibedrijf Willemsen de Koning

DEVENTER – De gemeente Deventer heeft voor het komend schooljaar het leerlingenvervoer aan taxibedrijf Willemsen de Koning gegund. Dat laat woordvoerder Maarten-Jan Stuurman weten op vragen van Drtv.

Na het veelbesproken afscheid van de vervoerscentrale PlusOV werd door Deventer, Apeldoorn en Zutphen besloten een nieuwe aanbesteding uit te schrijven voor een nieuwe vervoerder. De Stedendriehoek wees Willemsen de Koning aan als winnaar van de aanbesteding.

Er is echter een kort geding aangespannen door het taxibedrijf Witteveen wat mogelijk vertraging oplevert voor de planning rond het leerlingenvervoer. Het kort geding dient op 23 juli voor de rechter. Witteveen was echter alleen in de race voor de gunning in Apeldoorn en Zutphen.

Volgens woordvoerder Stuurman is het de vraag of de rechtszaak problemen oplevert voor Deventer. ‘De komende weken verwachten we meer duidelijkheid over de zaak. Zodra er wat meer helderheid is over de mogelijke gevolgen voor Deventer gaan we de ouders informeren.’

Vorig artikelKonnecteD levert positieve bijdrage aan samenleving
Volgend artikelMan op grasmaaier zakt in sloot
error: Content is beschermd!!!