DEVENTER – Zaterdag 11 mei 2019 was het weer Nationale Molendag in Nederland. Behalve dat in Deventer de Bolwerksmolen aan het werk was en er complete boomstammen werden gezaagd, werden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Zo werden er door twee Belgische trekpaarden bomen naar de molen gesleept om daar gezaagd te worden. Bijenman Danny Hanekamp en bijentelers Piet en Gerna Scholten waren aanwezig en gaven voorlichting over de bijenteelt.
Goochelaar Armando was er, en verbaasde iedereen met zijn goocheltrucs en zijn ballonnen waar hij leuke dingen mee maakte. Er werd gezongen door het Shantykoor “De Iesselzangers en er waren nog allerlei demonstraties en vrijwilligers die de kinderen hielpen met het maken van een trekboot. Kortom het was een goed georganiseerde Molendag in Deventer.
Vorig artikelWim Haverkamp Volleybaltoernooi in Lettele
Volgend artikelWeerbericht maandag door Erwin Hoogenboom